El teu blog de Linux en català

De tornada!

Bé xiquets, ja estem de tornada.

Disculpeu les molèsties i la desaparició, però estàvem creant problemes al servidor al qual ens allotjàvem i no vam tindre més remei que desactivar el domini i fer un canvi de servidor per analitzar el problema.

Tornem a la càrrega!

  • ilitch on 16 de novembre de 2010 at 09:15

  Reply

  Bones gent de gnulinux.cat!!
  Potser és casualitat, però … potser que no es pugui entrar a gnulinux.cat des de proxy? És que ahir a la tarda vaig veuer que tornava a funcionar des de la facultat, però des de casa (que tinc guifi.net) em donava la mateixa pàgina “d’error” que abans, i ara a la facultat em torna a anar bé.
  Apalins!!! I ànims i salut!!

   • Pauet on 16 de novembre de 2010 at 09:23

   Reply

   A mi m’ha passat exactament el mateix, i també navego des darrera d’un proxi.

   • Pau on 16 de novembre de 2010 at 10:53
   • Author

   Reply

   Doncs no sé si pot ser cosa del nou servidor. Caldria comentar-li al Guillem Cuberes, que és qui ho porta ara…

  • ilitch on 16 de novembre de 2010 at 17:59

  Reply

  No sé si heu “tocat” quelcom o no, però ja em va a través de proxy
  SAX!

  • Pauet on 17 de novembre de 2010 at 00:00

  Reply

  A mi també em funciona be ara.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.