El teu blog de Linux en català

Tornant la caixa del notify-osd al seu lloc [Ubuntu 10.10]

Des de fa ja unes quantes versions el globus d’informació notify-osd va baixar de la seua posició inicial a l’hora d’informar-nos sobre els esdeveniments del sistema. Curiosament això no s’ha arreglat a cada nova versió, tot i que s’han enviat pedaços per solucionar-ho. No tinc clara quina pot ser la raó.

Si voleu solucionar això, és ben senzill. Només cal actualitzar el paquet de notify-osd tot afegint el repositori següent i actualitzant:
sudo add-apt-repository ppa:gilir/updates
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

Això és tot. Passareu d’això:

A això:

  • Ruig on 4 de novembre de 2010 at 18:27

  Reply

  Jo no crec que sigui un error. Si t’hi fixes, en pujar o baixar el volum, o canviar la brillantor de la pantalla, etc des de les tecles especials del portàtil les notificacions surten “ben posades” alhora que veus les altres just a sota. Jo crec que està fet expressament per poder veure les dues coses en paral·lel. 🙂

   • Pau on 4 de novembre de 2010 at 19:19
   • Author

   Reply

   Ja, però amb aquest arranjament es poden veure també dues coses alhora. Quan dius en paral·lel vols dir a la mateixa línia?

   • oriolsbd on 4 de novembre de 2010 at 21:19

   Reply

   Segurament està fet expressament, però a mi m’agrada més a dalt de tot. 🙂

  • Pauet on 4 de novembre de 2010 at 23:27

  Reply

  Hola, al llegir l’article he pensat el mateix que en Ruig, que el globus de notificacions d’esdeveniments del sistema s’ha baixat per tal de que no quedi sobreposat al globus de notificació del volum i la brillantor de pantalla, així per exemple puc veure la notificació de canvi del volum just a sobre de la notificació del reproductor de musica.
  Tant mateix he fet la prova per veure el resultat i el que passa és el següent, mentre només hi ha una notificació activa el globus apareix sempre a la part alta de la pantalla, i quan n’hi ha dues simultàniament llavors la segona notificació apareix desplaçada a la posició inferior, de manera que es continuen veient en paral·lel com diu en Ruig.

  • Ruig on 5 de novembre de 2010 at 15:11

  Reply

  Exacte. Més que la correcció d’un error, segurament s’hauria de catalogar com una modificació segons la preferència personal de cadascú.

  La gràcia de la configuració per defecte suposo que deuen considerar que és el fet que surtin sempre les coses al mateix lloc segons el que siguin.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.