El teu blog de Linux en català

Fedora 15 es dirà Lovelock

Fa uns dies us vam parlar de la curiosa manera que té la distribució Fedora d’escollir els noms de les seves properes versions. Doncs bé, avui mateix, tal i com estava previst, han anunciat el nom que tindrà Fedora 15, que té previst el seu alliberament pel 10 de maig del 2011.

Finalment, el nom clau de Fedora 15 serà Lovelock. Si recordeu aquest nom havia de tenir alguna relació amb el de Fedora 14 (Laughlin), però que el tipus de relació fos diferent del que aquest tenia amb l’anterior (Goddard). Doncs bé, per a Fedora 15 s’ha escollit Lovelock perquè tant Laughlin com Lovelock són dues ciutats de l’estat de Nevada.

Enrere han quedat propostes com André (hi ha un lluitador de wrestling anomenat Laughlin i un altre anomenat André), Bechet (un clarinetista, i també hi ha un clarinetista anomenat Laughlin), Bellevue (tots dos són capelles, de diferents ciutats) o Blarney (tant Laughlin com Blarney són ciutats amb una important base militar).

Font | Phoronix

Deixa un comentari

Your email address will not be published.