El teu blog de Linux en català

My Tracks, les vostres rutes en bici amb Android

Als amants de la bicicleta trobaran en My Tracks un excel·lent programa amb llicència Apache 2.0 (una llicència lliure) per fer el seguiment de les rutes que fan en cada eixida.


Diferents captures de «My Tracks»

Amb My Tracks es poden enregistrar les rutes mitjançant GPS i visualitzar-les en temps real conjuntament amb les estadístiques de temps, velocitat, etc. Això no serveix només per anar en bicicleta, evidentment, sinó en qualsevol ruta feta en qualsevol mitjà.

A més, el programa permet desar fàcilment l’historial a Google Docs o Google My Maps o bé exportar-ho al format KML per visualitzar-ho al Marble o al Google Maps. És realment senzill de fer servir i les possibilitats de compartició són moltes.

Abans que aquesta aplicació ja havia provat un parell i he de dir que és la millor amb diferència. La integració amb Google Maps és genial, probablement al fet que els enginyers de Google hi han participat en un 20% del codi.

A més, és un programa lliure, tot i que s’han d’acceptar alguns termes de la llicència de Google Maps. Probablement la millor solució acabarà sent una integració amb MapDroyd, però per a això, haurem d’esperar. A continuació teniu el codi per poder instal·lar-lo directament al vostre terminal.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.