El teu blog de Linux en català

Couturier: uneix documents PDF de manera senzilla

Haver d’unir diferents documents PDF en un sol fitxer és una tasca molt comuna en ofimàtica, i hi ha diversos programes que ho fan i fins i tot es pot fer amb quatre ordres de terminal. Però si no us voleu complicar la vida amb programes d’edició de PDF amb mil opcions i trenta menús, aquí teniu un petit programa que potser us interessa: Couturier.

Aquest programa és extremadament senzill: selecciones els PDF que vols, els ordenes com vols, li dius el nom del fitxer resultant i on vols que el guardi, fas clic a “Combine” i ja està. Res més. Impossible perdre’s. Una joia, si unir PDFs és l’únic que necessitem.

Pantalla principal del Couturier

(ah, també permet encriptar els fitxers que creeu!)

Instal·lació

Hi ha un petit problema, que és que el fitxer d’instal·lació és de la versió 9.10 d’Ubuntu, i si funcioneu amb 10.04 o 10.10 us haureu d’instal·lar, abans, un altre paquet:

sudo apt-get install gnome-sharp2

Un cop fet això, per a instal·lar el Couturier simplement us baixeu el .deb d’aquí: clica’m, eixerit!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.