El teu blog de Linux en català

Actualitzacions dels radars amb jTomtom

Fa unes setmanes us vam parlar del jTomtom, un programa per a actualitzar el GPS TomTom des de GNU/Linux. En aquells moments, l’únic que podia actualitzar el programa era la situació dels satèl·lits, però des de fa poc ja ens proporciona una nova utilitat. Ara també pot actualitzar en el nostre dispositiu GPS la situació dels radars de trànsit d’Espanya (fins fa poc, només hi havia disponibles els de França).

Per a fer-ho, primer cal que instal·leu la darrera actualització del programa jTomtom. Podeu trobar les instruccions a l’altra anotació on en parlàvem. Després, cal que doneu d’alta un usuari a la pàgina PDIS.es. Un cop fet això, obriu el jTomtom (amb el vostre dispositiu TomTom connectat a l’ordinador, i aneu a la pestanya «Configuració». En el quadre «Tomtomax», poseu l’usuari i la contrasenya que heu donat d’alta a PDIS.es. Feu clic a «Desa» per desar els canvis.

Configuració del jTomtom

Configuració del jTomtom

Després, aneu a la pestanya «Radar». En el menú desplegable, seleccioneu «PdisDotEs [ES]», i feu clic al botó «Actualitza els radars». L’actualització trigarà uns pocs minuts, i quan acabi tindreu en el vostre GPS les darreres actualitzacions dels radars de trànsit d’Espanya.

Actualització dels radars

Actualització dels radars

Deixa un comentari

Your email address will not be published.