El teu blog de Linux en català

OilRush, estratègia naval per a Linux

No son gaires les notícies que parlen de jocs d’última generació per a Linux, ni tan sols les notícies sobre jocs comercials. Però a la pàgina web del motor Unigine, del que ja hem parlat algun cop perque funciona emprant OpenGL, i per tant, pot crear aplicacions compatibles amb Linux, hem llegit que està a punt de ser presentat OilRush, un joc d’estratègia en temps real, ambientat al mig de l’Oceà, i on haurem de construir una espècie de torres petrolieres per aconseguir petroli i combatre a la competència…

Deixant de banda l’argument, l’aspecte gràfic del joc és impressionant, i segurament serà el millor joc (gràficament, és clar) nadiu per a Linux del 2010 (amb perdó del HoN). La mecànica serà la normal en aquests tipus de jocs: recol·lectar, crear unitats, comprar millores i buscar l’estratègia adequada per a enfrontar-se a les unitats enemigues, tenint en compte que el mapa serà principalment aigua, la clau de l’èxit residirà en els diferents tipus d’unitats i els seus punts febles. Un punt interessant és que el joc inclourà de sèrie el SDK, perque els usuaris puguin crear Mods, la qual cosa donarà molta vida al joc un cop l’haguem acabat, o ens avorrim de jugar amb els nostres amics en línia.

La data de llançament no ha estat confirmada, però si s’espera el llançament aquest últim trimestre del 2010. El preu tampoc es coneix, però al tractar-se d’un joc independent que segurament es descarregarà via web, esperem que no sobrepassi els 30€.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.