El teu blog de Linux en català

Firefox Home, accediu als vostres preferits (i més) del Firefox a l'iPhone

Sembla que limitacions del sistema operatiu i distribució (no expliquen «el què»)  el Firefox no tindrà versió per a l’iPhone. Tot i així, des de Mozilla entenen que existeixen molts usuaris de l’iPhone que diàriament fan servir el Firefox als seus ordinadors personals.

Ací és on entra Firefox Home: és una aplicació per a l’iPhone que permet tindre tot l’historial, preferits i pestanyes obertes a l’iPhone, tot i que ho fa de forma que en obrir qualsevol enllaç es farà servir el navegador per defecte que estiga configurat.

http://mozcom-cdn.mozilla.net/img/mobile/features/home-features.png

Firefox Home segueix la filosofia de Firefox Sync, poder accedir a totes les dades del nostre Firefox siguem on siguem. De fet, haurem de tindre el Firefox Sync instal·lat al navegador del nostre ordinador personal per tal de permetre a Firefox Home accedir a totes les dades.

La versió actual del Firefox Home només està disponible en anglès, però en properes versions també s’hi afegiran altres llengües, com és el cas del català. Si voleu col·laborar en la traducció o, si teniu un iPhone, participar en les proves de qualitat posteriors, podeu comentar-ho a la llista de traducció del projecte Mozilla en català.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.