El teu blog de Linux en català

5a festa de les noves tecnologies Volcànica.cat

Un any més, es celebra a Olot la festa de les noves tecnologies Volcànica.cat. Enguany s’arriba a la cinquena edició d’aquesta trobada, que tindrà lloc entre els dies 16 i 18 de juliol al Local social Bosc de la Tosca (veieu com anar-hi).

Logo de Volcànica.catUna de les activitats principals de Volcànica.cat és la LAN Party, però també hi ha tornejos de videojocs, xerrades i altres activitats. Tot i que Volcànica.cat és una festa de noves tecnologies d’àmbit general, també té molt en compte el programari lliure, i algunes de les xerrades tracten sobre diversos aspectes del programari lliure.

Per als que hi estigueu interessats, encara sou a temps d’inscriure-us.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.