El teu blog de Linux en català

Solució per al problema de Flash a pantalla completa

No sé si vosaltres heu tingut problemes amb la reproducció de contingut Flash a pantalla completa. Mentre que l’HTML5 no s’impose, caldrà fer algunes coses per arreglar aquest problema. Per fer-ho, simplement executeu:

sudo mkdir /etc/adobe
sudo su
sudo echo “OverrideGPUValidation = 1” >> /etc/adobe/mms.cfg

  • Aljullu on 12 de juny de 2010 at 20:55

  Reply

  Sort que la utopia que el Flash desaparegués per deixar lloc a l’HTML 5 ja no és un somni, sinó una realitat que és qüestió de mesos.

  Quines ganes de poder mirar el YouTube com Déu mana!

  • roger on 16 de juny de 2010 at 20:03

  Reply

  Gràcies! No sabia perquè no podia veure els vidios de youtube a pantalla completa però gràcies a aquestes instruccions ja ho tinc sol·lucionat!

 1. Reply

  Jo tinc un probleme més greu amb youtube i el flash en general: no veig res. sòc nova en açò del programari lliure i no tinc massa temps ni coneixements, però m’agradaria solucionar-ho, se us ocorre cap forma??
  D’altra banda, com ens canviarà l’html5 la vida?? perquè llig moltes coses al voltant però encara no m’ha quedat clar com ens afectarà.
  Gràcies per resoldre els meus dubtes encara que sé que no és el lloc més adequat.
  PD:per cert, la pàgina (somgnu) boníssima

  • Pau on 16 de juny de 2010 at 21:34

  Reply

  Bones dedoblege!

  Si fas servir Ubuntu i continues sense vore res, el que probablement et falte serà instal·lar tots els connectors flash i altre programari restrictiu.

  Per fer-ho, vés a Sistema > Administració > Gestor de paquets synaptic. Allà podràs cercar programes. Cerca un que es diga «ubuntu-restricted-extras».

  El marques i li dones a aplicar els canvis. Un cop instal·lat hauries de reiniciar el firefox i veure si funciona.

  Si continua sense funcionar, prova amb un altre navegador. Pots instal·lar el navegador de google. Per fer-ho, vés un altre cop al gestor de paquets synaptic i cerca: «chromium-browser». Instal·la-ho i a vore si hi ha sort.

  SAlut!

  Pau

 2. Reply

  Doncs mira,el paquet ja el tenia instal·lat i chromium-browser no m’apareix a synaptic (utilitze ubuntu9.10, però no crec que tinga res a veure) el navegador que si he descarregat amb synaptic ha sigut epiphany però no hi ha forma de fer-lo funcionar, l’obric i la barra inferior diu:”iniciant l’epiphany” i de sobte això es tanca sense obrir-se res.
  Què hi puc fer??
  Moltes gràcies.

  • Pau on 19 de juny de 2010 at 06:59

  Reply

  Bones,

  Prova a baixar-te el chromium des d’ací:
  http://www.google.com/chrome

  A veure si hi ha sort!

 3. Reply

  Moltíssimes gràcies de debò!!! ara ja em funciona! 🙂
  Coses com aquestes fan que em reafir-me com a ubuntaire!
  Adéu!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.