El teu blog de Linux en català

Curs de Blender a València

L’acadèmia Ensenyem, situada a València, impartirà un taller d’una setmana de durada sobre Blender 3D.

El curs, que es durà a terme entre el 28 de juny i el 2 de juliol,  està pensat per a usuaris novells de forma que no és necessari tenir cap coneixement previ del programa, i preveu el tractament dels tòpic bàsics tant del programa, com del flux de treball 3d habitual. Així un cop acabat el curs, se suposa que els usuaris tindran un nivell mig de Blender, i han de ser capaços de defensar-se en un entorn de treball.

He fullejat el programa del curs i és força complet per a estar treballat en una setmana, els que coneguin el programa, us aviso que no es tracta el motor de jocs, sinó que està enfocat al treball de modelat, texturitzat i animació, però és més que suficient.

El preu del curs és de 220€, però si ho sol·liciteu a través de Blendernation (jo he voltejat per la web i no trobo com fer-ho, potser simplement s’ha d’esmentar al fer l’inscripció) us faran un descompte de 25€. Un preu força raonable per un curs d’aquest tipus, i a més tenint en compte que parlem d’un programa polivalent, potent i lliure, i que el podem fer servir per a treballar sense haver de pagar les llicències elevadíssimes que tenen programes similars, i amb tot el recolzament de la comunitat de Blender (hi ha moltíssima documentació i tutorials per al programa)

L’únic que no tinc clar  és l’idioma del curs  i després de voltar  per la pàgina de l’escola molt em temo que estarà impartit en castellà…

2 comments

    • David on 8 de juny de 2010 at 17:28

    Reply

    • xavifumi on 8 de juny de 2010 at 19:07

    Reply

    ostres, no ho vaig trobar, però m’ho pensava, ja que la seva pàgina és integra en castellà…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.