El teu blog de Linux en català

Mcafee ofereix tècnics per arreglar l'error de l'actualització 5958

Després que fa quinze dies, McAfee enviés a milers de computadors en el món a desplegar pantalles blaves (BSOD) i reiniciar sense control, la companyia ha sortit a parlar en to de pau, oferint reparar els PCs que hagin resultat danyats per aquest problema.

Recordem que una actualització fallida de McAfee va causar que els PC amb Windows XP SP3 confongués arxius legítims amb malware, causant que a Windows li donés un col.lapse i reportar errors que obligaven a l’ordinador a reiniciar. McAfee va corregir el problema algunes hores després, però en el intentar-ho va deixar sense funcionar a moltes companyies arreu del món, incloent també al poder judicial a Xile.

Per demanar una solució, n’hi ha prou trucar per telèfon de suport del teu país on et comunicaran amb un tècnic, a qui hauràs explicar què li va passar al teu PC.

Si el tècnic no pot solucionar el problema per telèfon, t’indicaran on descarregar el programari necessari per reparar l’equip o t’ho enviaran per correu en un CD. Si ja vas gastar diners en un tècnic per a reparar l’assumpte, McAfee està “compromès a reemborsar despeses raonables”.

Els passos a seguir per demanar un reemborsament seran informats en els propers dies. A més, els que hagin resultat severament afectats per aquest problema podran optar a una extensió de dos anys de la subscripció de McAfee gratuïts.

Extret de: us.mcafee.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.