El teu blog de Linux en català

Actualitzeu-vos JA a l'Ubuntu Lucid Lynx

En menys de 9 dies es publicarà oficialment la nova versió d’Ubuntu, la 10.04 amb nom en codi Lucid Lynx. Un cop es publique aquesta versió, els vostres gestors d’actualització vos mostraran l’opció d’actualitzar-vos a la nova versió de l’Ubuntu. És d’esperar que durant els primers dies els servidors estiguen una miqueta saturats, així que sempre podeu actualitzar-vos una miqueta abans.

L’estat actual ja és completament estable i els canvis que es produiran seran més ben pocs d’ací a la data de publicació. Així que si voleu actualitzar-vos ja a la nova versió, només caldrà que obriu un terminal i executar l’ordre següent:

sudo update-manager -d

Allà tindreu l’opció d’actualitzar a la 10.04. Jo ja ho estic fent!

  • Martí on 20 d'abril de 2010 at 13:36

  Reply

  O feu servir una rolling release com archlinux.

 1. Reply

  Vinga, comprovaré què tal estan els repositoris no oficials que tinc i aquest cap de setmana m’hi poso 😉

  • Marc B. on 20 d'abril de 2010 at 21:56

  Reply

  Home, jo crec que una LTS s’ha d’instal·lar de zero. Cada 2 anys no està malament fer-ho, per treure tota la *** acumulada.

  • Pau on 20 d'abril de 2010 at 22:22

  Reply

  Doncs també, tot depèn de cada u. En el meu cas, l’actualització no ha anat molt bé. Vull dir, el controlador fglrx encara no està ben implementat i la cosa va una mica estranya. Així que ja estic fent còpia de seguretat per instal·lar des de zero!

  • Ruig on 20 d'abril de 2010 at 23:12

  Reply

  Doncs a mi, coses de la vida, l’actualització m’ha anat com una seda!

  Només em salten pantalles d’error algun cop mentre reprodueixo música amb el Rhythmbox, sobre el Gstreamer. El més curiós del cas és que a part de l’aparició de la finestra d’error, no tenen més conseqüències visibles: segueix reproduint música com qui res.

  I val a dir que la integració amb xarxes socials és prou bona. Encara que l’Empathy segueix semblant-me sosso (encara que ha millorat) i el Gwibber tampoc m’acaba de fer el pes (per això entro directament al Facebook).

  • Xema on 21 d'abril de 2010 at 15:02

  Reply

  A mi em funciona bé, i l’actualització m’ha anat com la seda. I com en Ruig, pense que l’Empathy és bastant soso (preferisc l’Emesene) i el Gwibber, tot i estar bé, sempre acabe entrant al Facebook.

  • Xema on 21 d'abril de 2010 at 23:34

  Reply

  De fet, he canviat Gwibber per TweetDeck. M’agrada molt més, la veritat…

  • LitusMayol on 23 d'abril de 2010 at 15:35

  Reply

  Primer de tot… FELIÇ DIADA DE SANT JORDI A TOTHOM.

  Acabo d’actualitzar i crec que és la primera vegada que em dona 0 problemes!

  • mrc2407 on 28 d'abril de 2010 at 19:48

  Reply

  Una mica tard, però jo acabo d’actualitzar i no he tingut cap problema… Almenys, cap que jo hagi sabut veure xDD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.