El teu blog de Linux en català

Ja tornem a ser aquí

Com heu pogut comprovar durant uns mesos, epkis, no ha estat operatiu, degut a que hi han hagut un seguit de malentesos amb l’empresa amb la qual teníem epkis allotjada al seu servidor.

Ara, epkis ha tornat, l’única diferència es que enlloc de epkis.com, som epkis.cat, la gent som la mateixa. Tornem amb mes energia que mai, i amb moltes ganes de publicar coses. Cal dir, també, que els administrador de epkis.cat som estudiants i els estudis, no ens permeten dedicar gaires hores a la pàgina web, però fem el que podem.

Epkis comença una nova etapa; ara si vols, tu també pots redactar, si t’agrada tot aquest món del programari lliure, o bé, tens ganes de que publiquem una crítica teva a algún programa o algun tema relacionat amb els objectius de epkis, pots fer-ho. Si t’interesa ser publicador habitual o bé només vols publicar un artícle, no dubtis a posar-te en contacte amb: info@epkis.cat

Deixa un comentari

Your email address will not be published.