El teu blog de Linux en català

Songbird deixarà de tenir actualitzacions per a GNU/Linux

Els desenvolupadors de Songbird, un dels reproductors de música que més usuaris estaven adaptant últimament, i basat en el XULRunner de Mozilla i les llibreries GStreamer, han anunciat que deixaran d’oferir noves versions i suport per a les plataformes GNU/Linux.

En aquest comunicat ens expliquen que, tot i que comparteixen la filosofia de Linux, i valoren molt el feedback que obtenen dels seus usuaris, actualment tenen massa fronts oberts, i han decidit deixar d’actualitzar les versions de Linux per poder fer front a noves característiques com el suport per a vídeo o una millor integració amb Windows 7. Des dels seus servidors ens podrem seguir baixant una versió per a Linux, però no tindrà noves funcionalitats, i les mínimes actualitzacions que continguin no seran provades.

Font: UbuntuGeek

3 comments

  • Pau on 3 d'abril de 2010 at 16:09

  Reply

  Alguns es pregunten si això és una conya del April’s fool day. Si és cert que no desenvoluparan més per a GNU/linux, és una gran llàstima.

  • Pauet on 3 d'abril de 2010 at 21:01

  Reply

  També confio que sigui una broma i si no o fos que es tractes d’alguna cosa temporal.

  • oriolsbd on 3 d'abril de 2010 at 21:07

  Reply

  Doncs no hi havia pensat. Podria ser una broma, però l’anunci al bloc de Songbird ha sortit el dia 2 d’abril…

  Realment, és una llàstima. Sent un projecte de programari lliure, també podria ser que algun grup de programadors iniciessin un fork per a Linux (ja ha passat amb altres projectes), però no ho veig massa clar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.