El teu blog de Linux en català

Jornades de Programari Lliure a Sabadell

Aquesta propera setmana, Escola en moviment i guifi.net organitzen a Sabadell un Seminari de Programari Lliure. La veritat és que el programa que han preparat sembla molt interessant, i inclou diverses xerrades, tertúlies, tallers, i fins i tot un sopar. 🙂

Ens hi trobarem, per exemple, xerrades sobre diversos temes de Programari Lliure, un taller de Guifi.net i una festa d’instal·lació d’Ubuntu Karmic Koala. Les jornades duraran diversos dies, i tenen actes preparats per als dies 6, 10, 15 i 22 d’abril.

El preu de les jornades és de 17 €, i en aquest preu està inclòs el sopar del dia 6 d’abril. El seminari tindrà lloc al Casal Independentista de Can Capablanca (molt prop de l’estació dels Ferrocarrils Catalans de Sabadell Estació).

Per a més informació, o per a inscriure-us a les jornades, adreceu-vos a la pàgina web del seminari.

1 comment

    • Pausbd on 5 d'abril de 2010 at 00:45

    Reply

    amb una mica de sort, si puc em pasare! gracies com sempre per la informacio!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.