El teu blog de Linux en català

Ja sabem el nom de l'Ubuntu 10.10: Maverick Meerkat

S’ha anunciat el nom en codi per a la propera versió d’Ubuntu que es publicarà a l’Octubre. El nom serà Maverick Meerkat, que vindria a ser Suricata Inconformista. Molt en la línia dels noms de l’Ubuntu. Segons la Viquipèdia:

El suricata (Suricata suricatta) és un petit mamífer membre de la família de les mangostes. Habita al desert de Kalahari (Botswana) i a Sud-àfrica. Un grup de suricates s’anomena “multitud”, “quadrilla” o “clan”. Un clan de suricates acostuma a tenir de 10 a 30 suricates, però algunes grans famílies en contenen més de 50. Tenen una vida mitjana de 12 a 14 anys.

Maco, oi?

Fitxer:Meerkat (Suricata suricatta).jpg

  • Ruig on 2 d'abril de 2010 at 18:30

  Reply

  Ooooh, Suricates… M’encanten! xD

  • Daerun on 3 d'abril de 2010 at 19:55

  Reply

  Akuuuuuna matataaaaaaa… ehem, peró, no he pogut resistir-me xD

  • Pau on 3 d'abril de 2010 at 20:12

  Reply

  Ouéouéouéoué!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.