El teu blog de Linux en català

Propostes de canvis per a Nautilus

Aprofitant que en Pau va publicar un post sobre un possible look d’una futura versió de Rythmbox, he pensat en compartir unes imatges que he trobat a Muylinux sobre el possible aspecte que podría tenir Nautilus, el navegador d’arxius per defecte de gnome, si li féssin un senzill rentat de cara. La veritat és que igual que la proposta pel Rythmbox, la trobo senzilla i molt atractiva. Cada cop estic més segur que gnome no trigarà a posar-se al dia!

3 comments

 1. Reply

  Això cada dia s’assembla més a un Mac….

  • Miquel on 19 de març de 2010 at 01:18

  Reply

  Que li facin aquest canvi si us plau…

  • xavifumi on 19 de març de 2010 at 09:18

  Reply

  La veritat és que els canvis que es fan són per simplificar i millorar la usabilitat, i tots sabem, que si hi ha un SO on hagin primat la simplicitat, aquest és Mac, així que els canvis ens porten inevitablement a una similitud!

  Però si llegiu l’article original a

  http://www.design-by-izo.com/2010/02/27/deconstructing-nautilus-and-rebuilding-it-better/

  no podreu deixar de donar-li la raó al senyor Izo!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.