El teu blog de Linux en català

Recull 6/3/2010

Normalment tenim un volum important de notícies sobre Ubuntu, però s’ha de dir que aquesta setmana ha estat una mica bombardeig. Bé, és inevitable, ja que sembla que Ubuntu s’està publicitant bé i això potser bo per al programari lliure -tot i les reticències que suscita-. Tingueu un bon cap de setmana!

  • Roger on 6 de març de 2010 at 12:18

  Reply

  La ironia del Firefox es bastant bona…

  Despres d’investigar Firefox 4 serà el que serà pastat al Chrome, i tindrà molt mes espai per navegar.

  • Pau on 6 de març de 2010 at 12:57

  Reply

  Doncs sí és igual al Chrome, doncs genial. Copiar en el món del programari lliure està, de fet, ben vist!

  • Aljullu on 6 de març de 2010 at 14:38

  Reply

  El segon punt sobre el mailto del Firefox és força vellet, eeh. Es pot fer des de la beta 3 del Firefox 3.0, és a dir, des de fa més de dos anys.

  I Pau, t’estàs tornant un anti-Firefox total! Pensa que si no fos pel Firefox o Mozilla avui no tindríem ni estàndards oberts ni res, i encara hauríem d’estar dissenyant una pàgina diferent per cada navegador.

  I per últim… sembla que la nova versió de l’Ubuntu pinta molt, molt, molt bé!

  • Manuel Tortosa on 6 de març de 2010 at 15:22

  Reply

  Imagina que tens un ordinador amb Windows (a la feina per exemple) i no pots instal·lar-li Linux, però necessites el Lokalize per fer algunes traduccions, doncs el KDE on Windows també serveix per a aquests casos a part de poder “tastar” el KDE de manera gradual………

  • Pau on 6 de març de 2010 at 23:14

  Reply

  Iep Aljullu, només estic sent sarcàstic. Crec que és important que el Firefox millore i considere que és hora d’anar donant pressa a Mozilla al respecte.

  Actualment jo faig servir sempre Firefox. Tot i que tinc instal·lat el Chromium, realment no el faig servir gairebé mai (excepte per a mirar el gmail amb un compte diferent que el que tinc al firefox). Per ara dubte molt que em canvie, però Chromium s’està desenvolupant molt ràpid i Mozilla sembla una miqueta estancat.

  Hem de donar-los canya per a que milloren molts aspectes del Firefox!.

 1. Reply

  Una petita esmena a la penúltima notícia. A en Mark Shuttelworth el substituirà UNA tal Jane Silber.

  No és per a posar-me pera-punyetes, però crec que té una gran importància que una dona tingui un càrrec tan destacat en el món del PL. És una d’aquelles notícies que no passen cada dia. I penso que és molt important que creixi la presència femenina en aquest món -el del Programari Lliure- tan aclaparadorament masculí.

  • Pau on 8 de març de 2010 at 00:32

  Reply

  Gràcies Francesc. Estic totalment d’acord en què això és d’una gran importància. Ara mateix ho canvie.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.