El teu blog de Linux en català

Proposta de canvi d'aspecte per al Rhythmbox

Tant de bo el Rhythmbox fora així (vist a omgubuntu):

[Banshee_RythmBox_Re_Imagined_by_fibermarupok.jpg]

Interfície proposada per al Rhythmbox (és un disseny)

 1. Reply

  Tard o d’hora veurem una polidesa així a Ubuntu i a GNU/Linux en general. En KDE van fer molt treball, ara li toca a Gnome!

  • xavifumi on 6 de març de 2010 at 16:30

  Reply

  Ostres! si que estaría molt bé que GTK tingués un aspecte tant polit i senzill! sería molt més interessant! Però temps al temps! Jo no perdo l’esperança que de cara a Gnome 3 es pugui avançar en aquests aspectes!

  • Ruig on 7 de març de 2010 at 15:33

  Reply

  El problema és que segurament polir aquests aspectes significaria tocar coses sensibles de les biblioteques GTK… I els desenvolupadors ja han manifestat obertament que es negaven rotundament a fer canvis estructurals a les biblioteques a l’estil KDE4.

  Sembla que tinguin por de causar inestabilitat amb els canvis… El problema és que en alguns casos estem parlant de modificacions molt necessàries que si no es van fent gradualment, algun dia s’hauran de fer totes de cop i serà pitjor.

  • planvi on 9 de març de 2010 at 14:45

  Reply

  A mi m’agrada el canvi d’aspecte mostrat al Rhythmbox, més clar i net que l’actual.

  Personalment m’agrada més KDE en general, tot i que preferiria treballar amb un entorn d’escriptori molt més lleuger però basat igualment en les llibreries Qt (encara que pugui ser molt contradictori…).

  Comentari trivial: molt bona la peli “Into the Wild” que apareix a la captura de pantalla.

  En fi, salutacions a tots els defensors del codi lliure. Jo cometo el petit pecat d’enviar aquest comentari des d’un ordinador amb Windows (encara no he convençut del canvi de SO als de la feina..).

  Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.