El teu blog de Linux en català

Xarrada «Localització de programari i Softcatalà» dissabte 27 a la fiberparty

Demà dissabte 27, a les 10h, seré el ponent que farà la xarrada sobre «Localització de programari i Softcatalà» a la Fiberparty que se celebra aquest cap de setmana a la UPC, al poliesportiu del campus nord. La xarrada parlarà, per una part, per explicar algunes coses sobre Softcatalà i, per l’altra, per explicar en què consisteix tot el tema del procés de localització de programari: models, problemàtica, estat del català a la xarxa, etc. La duració serà d’uns 30-40 minuts, així que si veniu no vos donarà temps a avorrir-vos i a més podrem veure’ns les cares (i així podríeu omplir la sala…).

Vull també destacar que un company nostre, en Baltokien, qui porta el blog KDEblog, també farà una altra xarrada en valencià sobre «GNU/Linux i el món educatiu». Aquesta xarrada començarà a les 15h, al mateix lloc.

Aquesta edició de la fiberparty sembla molt interessant quant a ponències: es parlarà d’Android, d’EyeOS i també del Partit Pirata. He estat mirant per sobre i, excepte les xarrades que farem en Baltokien i jo, la resta sembla que seran totes en castellà. Sembla mentida que haguem de tornar els valencians a reconquerir-vos (el Baltokien també és del País Valencià).

L’entrada a les xarrades és gratuïta, així que si no teniu res a fer, no dubteu en passar-vos i fer una ullada. A més, sempre està bé conèixer als que hi ha darrere dels blocs i aquestes coses.

http://www.fiberparty.org/css/img/logoes.jpg

3 comments

  • fracàs on 26 de febrer de 2010 at 14:36

  Reply

  com podria contactar amb els del partit pirata català sense passar per la web del partit pirata espanyol

  • Pau on 26 de febrer de 2010 at 18:28

  Reply

  La qüestió és que els del partit pirata català són els mateixos que els del partit pirata espanyol.

  • fracàs on 26 de febrer de 2010 at 19:12

  Reply

  escissió ja! PPI partit pirata Independentista!:P, encara que segur que sortiran un RP reagrupament pirant, una EIP, esquerra indepentista pirata, una cpc. convergència pirata catalana,… 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.