El teu blog de Linux en català

Sony podria treure videojocs en català per a PS3 i PSP

Aquesta anotació d’El Noguer es fa ressò del que es publica a Racó Català. James Armstrong, vicepresident sènior de PlayStation de Sony per al sud d’Europa ha anunciat que es podrien doblar al català alguns videojocs per a les plataformes PS3 i PSP si hi ha prou interès per part dels consumidors. És a dir, si els surt rendible.

Sony ja ha mostrat amb anterioritat una certa sensibilitat envers la nostra llengua, com per exemple pel fet que des de l’estiu del 2008 tots els televisors LCD Bravia incorporen els menús en català, o si tenim en compte el nombre considerable de mòbils Sony Ericsson que tenen els menús en català.

Fonts: El Noguer, Racó Català

PD: Ja sé que aquesta notícia no té res a veure amb el programari lliure, però he pensat que era prou interessant per publicar-la

2 comments

  • Jordi on 16 de febrer de 2010 at 10:57

  Reply

  I una altra cosa que tampoc te a veure…..
  Si ja hant tret cosetes en catlà i en volen fer més, s’ha de prununciar Sony amb la “enya” catalana”? jajajajaja

  • Albert on 8 de juny de 2013 at 21:31

  Reply

  Jo no conec cap joc de PS3 en català només el multiman el (clone menu) és en català per la PS2 havia un singstar de rock en català amb tots els menus en català , esperem que per la PS4 en surtin algun que seria molt interesant, esclar que tot això no a estat ni oficial han estat modificacions piratilles..

Deixa un comentari

Your email address will not be published.