El teu blog de Linux en català

Slimrat, un altre gestor de baixades de rapidshare, megaupload…

Slimrat és un gestor de baixades per a GNU/Linux que pot baixar fitxers des dels serveis següents: rapidshare, megaupload, metafire, easyshare, czshare, datahu, depztshare, fastload, fastsahre, filefactory, filehive, freakshare, hotfile, sharebase, youtube, zshare i uns quants més a més d’incloure la possibilitat de baixada directa si no existeix el connector per a un determinat servei.

gui_downloading

Permet baixar molts fitxers alhora tant des de la interfície gràfica com del client de consola. Es podria dir, però, que una de les característiques més interessants és la capacitat de resoldre i omplir els captcha de les pàgines web, així que ja no caldrà que introduïm cap codi (supose que no sempre serà perfecte).

Per instal·lar-lo, cal resoldre algunes dependèndicies que a Ubuntu es poden resoldre amb els següents paquets:

sudo apt-get install libwww-mechanize-perl aview imagemagick tesseract-ocr libgtk2-gladexml-perl xclip libspiffy-perl

Per instal·lar-ho a altres distribucions trobareu instruccions al fitxer INSTALL que és a dins del tar.gz que podeu baixar des de code.google.com. Només cal, amb les dependències satisfetes, descomprimir-lo i executar el fitxer slimrat (client de consola) o slimrat-gui (interfície gràfica).

1 comment

    • Dtritus on 30 de novembre de 2009 at 14:24

    Reply

    Jo per a aquestes coses ja fa temps que utilitzo jdownloader. Admet molts servidors i també te un reconoixedor de captcha.

    Tant mateix, provare a aveure si l’Slimrat consumeix menys, que el jDownloader m’agafa una de recursos impresionant, comptant que tinc un PC mes que modest.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.