El teu blog de Linux en català

Calendari gràfic per a Ubuntu Lucid Lynx

Al bloc anotherubuntu.blogspot han creat un calendari gràfic per a Ubuntu Lucid Lynx, la propera versió d’Ubuntu que es presentarà a l’abril de 2010.

lucid-timeline_farver

    • Roger on 30 de novembre de 2009 at 09:24

    Reply

    Només hi haurà 3 alfes aquest cop pel que vec en el gràfic….

    Segons el Shutleworth:
    http://fridge.ubuntu.com/node/1916

    Serà LTS i tindrà un temps mes llarg de testing que els altres llançaments. Suposo que per això que la 9.10 ha tingut tants problemes (tot i que es van solucionant rapidament).

    Jo crec que haurien de facilitar el fet d’actualitzar programes a versions mes noves. Així la gent s’esperaria més a actualitzar la distribució. Ara mateix es molt dificil esperar amb una LTS una altra LTS, perque tindrem programes massa obsolets, per exemple firefox.

    Suposo que ells ja ho saben tot això, però els recursos son els que son, i tot necessita un temps.

    • Pau on 30 de novembre de 2009 at 09:26

    Reply

    Totalment d’acord, el tema de l’openoffice i el firefox són… essencials.

    • Roger on 30 de novembre de 2009 at 09:50

    Reply

    Per cert, tot i que la Ubuntu 9.10 te alguns problemes, he notat que la bateria hem dura EL DOBLE. Us passa a vosaltres? Això son 2 hores mes de bateria.

    M’estranya perque no s’anuncia com un avantatge però realment es una sorpresa a una critica que se l’hi feia habitualment.

    Soc l’unic?

    • oriolsbd on 30 de novembre de 2009 at 10:36

    Reply

    Jo ja havia notat el tema de la bateria. Sí que dura molt més amb Ubuntu 9.04. 🙂

    Per cert, respecte del gràfic, no només ha baixat el número de versions Alpha (fins ara en treien 6), sinó que hi ha una Beta més (fins ara, només hi havia una Beta i ja es passava a la Release Candidate).

    Trobo totes dues molt bones decisions. D’una banda, fins ara hi havia massa versions Alpha. Però, a més les últimes Alpha ja eren força estables, i es podien considerar com a versions Beta. El fet que oficialment el que fins ara seria una última versió Alpha passi a ser una primera versió Beta farà que més gent la provi, i es detectin errades més aviat, millorant així la qualitat de la versió final. O, com a mínim, això espero… 🙂

    • Pauet on 1 de desembre de 2009 at 00:08

    Reply

    Jo soc dels que encara fa servir la darrera LTS 8.04, i no veig pas cap problema a fer servir l’Openoffice 2.4 i el Firefox 3.0, a mi em funcionen perfectament tot i que no siguin “l’ultim crit”.
    Si que tinc entès que a la fi del suport per la versió més estable del programa llavors es migra a la nova versió (crec que l’anterior LTS va migrar el Firefox de la 1.5 a la 2) i suposo que passarà el mateix a la fi del suport de la 3.0. Algú m’ho pot confirmar?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.