El teu blog de Linux en català

Baltazar, descarregant des de Rapidshare

Aquells qui sigueu usuaris de Rapidshare, un dels servidors de fitxers més famosos a la xarxa des d’on nosaltres mateixos podem pujar els nostres fitxers i compartir-los amb la gent, així com baixar fitxers que altra gent ha pujat, sabreu que és una mica pesat haver d’esperar X segons entre descàrregues, cosa que suposa haver d’estar atent en quin moment han passat els X segons, etc.

Amb Baltazar, una aplicació sota llicència GPL, podreu baixar fitxers des de Rapishare sense complicacions. Només cal indicar l’URL dels fitxers a descarregar i ella mateixa ja s’ocuparà d’anar gestionant-ho tot. Principalment aquest programa soluciona el problema d’haver d’estar esperant i alerta per veure en quin moment el comptador ha arribat a zero. Les limitacions es mantenen, però nosaltres ja només caldrà que afegim els enllaços i amb això el programa ja s’ocuparà de tot.

El programa és molt simple, i és prou limitat ja que només permet fer descàrregues des de Rapidshare (és possible que en un futur s’hi afegisquen altres webs de descàrregues d’aquest tipus). És lleuger i només es troba en anglès i rus (però no us amoineu, que fins i tot en rus l’entendríeu). Actualment només es pot descarregar en paquet deb per a Ubuntu 32bits i les fonts tar.gz.

baltazar1

  • Anònim on 20 de febrer de 2009 at 10:39

  Reply

  Molt millor el JDownloader (http://jdownloader.org), també amb llicència GPL i que suporta la tira de servidors de DD (megaupload, rapidshare, etc.) i fins i tot et baixa vídeos de youtube i similars.

  Una joia!

  • Pau on 20 de febrer de 2009 at 19:05

  Reply

  Sip, el JDownloader volia deixar-lo per a un altre dia!.

  • Jordi on 21 de febrer de 2009 at 23:36

  Reply

  Anava a dir el mateix que l’Anònim, el JDownloader és el millor que he trobat… 😉

  • Pau on 22 de febrer de 2009 at 10:59

  Reply

  Doncs he estat provant el jdownloader i peta sense parar. No he trobat cap paquet d’instal·lació fàcil, sinó que s’ha d’executar amb el jar directament. No està malament… però Baltazar és molt més senzill (tot i que pel que he provat, també peta).

  En fi, sembla que ja millorarà la cosa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.