El teu blog de Linux en català

Alliberada la Release Candidate d'Ubuntu 9.10 (Karmic Koala)

Avui mateix ha estat alliberada la Release Candidate d’Ubuntu 9.10 (Karmic Koala). Aquesta ja és l’última versió de proves, a falta d’una setmana per a l’alliberament de la versió definitiva, i ja no hauria de patir canvis significatius. Podeu veure les millores que porta en aquest enllaç. Per si voleu provar aquesta Release Candidate, us deixo els enllaços de les seves diferents versions (o, com diuen, dels seus diferents colors):

Ubuntu: http://releases.ubuntu.com/releases/9.10/

Kubuntu: http://releases.ubuntu.com/kubuntu/9.10/

Xubuntu: http://cdimage.ubuntu.com/xubuntu/releases/9.10/rc/

Mythbuntu: http://cdimage.ubuntu.com/mythbuntu/releases/9.10/rc/

UbuntuStudio: http://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/releases/9.10/rc/

Edubuntu: http://cdimage.ubuntu.com/edubuntu/releases/9.10/rc/

Sobretot, tot i que ja es tracta d’una versió gairebé definitiva, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una Release Candidate i n’assumiu les possibles conseqüències). Cal tenir molt clar que es tracta encara d’una versió de proves, tot i que ja força avançada. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seves noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguin molt estables.

En aquesta pàgina podeu trobar el calendari de llençament de Ubuntu 9.10 Karmic Koala. La versió definitiva, com ja sabeu, sortirà la setmana vinent.

1 comment

    • guillem on 23 d'octubre de 2009 at 09:31

    Reply

    M’he estat llegint les novetats que porta i realment es veu un esforç en millorar la velocitat en que s’inicia l’Ubuntu.

    A veure si s’aconsegueix l’objectiu de que s’engegui el sistema en 5 segons. Sempre ha estat el meu somni 😀

Deixa un comentari

Your email address will not be published.