El teu blog de Linux en català

Cloud, deixant volar la nostra imaginació…

Cloud és un joc de trencaclosques en tercera persona que ha estat dissenyat i basat en una estètica del clima i l’atmosfera. La primera versió d’aquest joc es va publicar allà pel 2005 i era debades. La història se centra en un jove anomenat Jun que pateix d’asma.

Degut a la malaltia, en Jun no pot abandonar l’hospital sense el permís del doctor i sovint s’avorreix a la seua habitació. És ací on comença la història: quan Jun tanca els ulls s’oblida de tot i se sent com volant entre núvols. Això sembla gràcies a l’ajuda de Fei (una xiqueta que també hi és a l’hospital, el nom de la qual vol dir “volar”).

L’objectiu de Cloud varia entre les quatre “missions” que el joc presenta. En les primeres, el jugador podrà acostumar-se als controls (com una mena de tutorial) on s’experimenta amb el vol, en 2D però amb la possibilitat de volar en 3D prement el tercer botó del ratolí.

No existeix una versió nativa per a GNU/Linux, però amb wine el joc funciona a la perfecció. Per baixar-lo no cal introduir cap dada (quan aneu a l’enllaç de descàrrega, fixeu-vos que a sota del formulari posa “Download directly”, haureu de fer clic allà, es recarregarà la pàgina -mostrant alguns errors- i al quadre d’abans veureu els enllaços).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.