El teu blog de Linux en català

Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) Alpha 5

Avui mateix ha sortit l’Alpha 5 d’Ubuntu 9.10 (Karmic Koala). Podeu veure les millores que porta en aquest enllaç. En aquesta nova Alpha hi ha una versió per a instal·lar en processadors ARM. Per si voleu provar aquesta cinquena Alpha, us deixo els enllaços de les seves diferents versions (o, com diuen, dels seus diferents colors):

Ubuntu: http://cdimage.ubuntu.com/releases/karmic/alpha-5/

Kubuntu: http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu/releases/karmic/alpha-5/

Xubuntu: http://cdimage.ubuntu.com/xubuntu/releases/karmic/alpha-5/

Mythbuntu: http://cdimage.ubuntu.com/mythbuntu/releases/karmic/alpha-5/

Ubuntu per ARM: http://cdimage.ubuntu.com/ports/releases/karmic/alpha-5/

A més d’això, volia comentar que fa poc, vaig instal·lar-me Kubuntu Alpha 4 en una màquina virtual, i han variat l’aspecte gràfic de l’instal·lador per a aquest “color” d’Ubuntu, fent-lo molt més integrat en l’entorn KDE.

Sobretot, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una versió Alpha i n’assumiu les possibles conseqüències). Cal tenir molt clar que es tracta encara d’una versió de proves, de manera que segurament distarà molt de ser estable. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seves noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguin molt estables.

En aquesta pàgina podeu trobar el calendari de llençament de Ubuntu 9.10 Karmic Koala. La versió definitiva està prevista pel 29 d’octubre.

    • KuBe on 3 de setembre de 2009 at 21:07

    Reply

    “precisament la primera, de manera que segurament distarà molt de ser estable. Aquesta segona versions Alpha encara no té ni instal·lador gràfic”

    Hola?

    • oriolsbd on 3 de setembre de 2009 at 21:27

    Reply

    Ui! Se m’ha colat! 🙂

    Ja he corregit l’anotació. Moltes gràcies.

    • Pau on 10 de setembre de 2009 at 15:36

    Reply

    KuBe, fent servir l’expressió “Hola?” per expressar “Com?” em recorda molt a les pel·lícules americanes de pijes tontes!!!! Holaaaaaaaa??? hahahhahahahahaha (igual s’està posant de moda aquí!!).

    Salut!!!

    • KuBe on 10 de setembre de 2009 at 15:40

    Reply

    més que el “com?” ho faig servir més per dir “eooo, desperta”

Deixa un comentari

Your email address will not be published.