El teu blog de Linux en català

Canvi de domini del fòrum de SomGNU

Amb la intenció de consolidar el moviment per al programari lliure i aconseguir una comunitat encara més robusta, els membres de les pàgines alliberats.cat, epkis.com, somgnu.cat i pellroja.net hem pensat que unir esforços és la millor solució: per a nosaltres com a administradors i també com a usuaris. Tota la feina derivada d’aquest treball en comú es veurà reflectida en el nou grup d’impuls del programari lliure sota el nom de cobert.cat.

Com a primer pas, a partir d’avui, el fòrum de somgnu canvia de lloc. El nou lloc serà Cobert.cat/forum i serà el fòrum comú de les pàgines alliberats.cat, epkis.com, somgnu.cat i pellroja.net.

S’ha agafat com a base el fòrum de SomGNU pel gran nombre de missatges existents fins a aquest moment (uns 15.000!!) i la redirecció s’ha fet de manera que qualsevol enllaç a l’antic fòrum, porta al nou fòrum.

Tot i que per ara es manté l’estètica del fòrum de SomGNU, en pocs dies la canviarem, ja que passa a ser un “fòrum comú” al qual enllacem des de quatre pàgines.

Ens veiem al fòrum!!

  • Joan on 19 d'agost de 2009 at 21:21

  Reply

  Allà ens veurem, no? 🙂

  • aniol on 20 d'agost de 2009 at 11:22

  Reply

  I unificar Wikis? Tenir tota la documentació i manuals en un sol lloc. 🙂

  • Pau on 20 d'agost de 2009 at 15:38

  Reply

  Sí, eixe és un altre punt, el que passa és que hem començat pel fòrum 🙂

  • Aljullu on 20 d'agost de 2009 at 17:46

  Reply

  Molt boan iniciativa, felicitats. Com diu l’aniol, també seria molt interessant que unifiquéssiu els wikis.

  • Roger on 27 d'agost de 2009 at 14:08

  Reply

  Em sembla una idea fantastica! Way to go!

  L’unic punt que no acabo de agradar-me es el nom… En catala hi ha noms de dominis molt mes bons i identificatius, tant en “.com” com en “.cat”.

  De totes maneres, endavant amb la iniciativa!

  • Pau on 27 d'agost de 2009 at 16:54

  Reply

  Doncs vam estar discutint-ho prou i vam triar aquest nom, tot i així va haver-hi mancança de propostes. “Cobert” és un nom que d’entrada “no entra”, però que ben mirat té molts punts a favor…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.