El teu blog de Linux en català

Canvi de domini del fòrum

Amb la intenció de consolidar el moviment per al programari lliure i aconseguir una comunitat encara més robusta, els membres de les pàgines alliberats.cat, epkis.com, somgnu.cat i pellroja.net hem pensat que unir esforços és la millor solució: per a nosaltres com a administradors i també com a usuaris. Tota la feina derivada d’aquest treball en comú es veurà reflectida en el nou grup d’impuls del programari lliure sota el nom de cobert.cat.

Com a primer pas, a partir d’avui, el fòrum d’alliberats.cat canvia de lloc. El nou lloc serà www.cobert.cat/forum i serà el fòrum comú d’alliberats.cat, epkis.com, somgnu.cat i pellroja.net. Podeu accedir-hi a través de l’enllaç “Fòrum” de la nostra pàgina.

S’ha agafat com a base el fòrum de SomGNU pel gran nombre de missatges existents fins a aquest moment (uns 15.000!!) i la redirecció s’ha fet de manera que qualsevol enllaç a l’antic fòrum, porta al nou fòrum.

Tot i que per ara es manté l’estètica del fòrum de SomGNU, en pocs dies la canviarem, ja que passa a ser un “fòrum comú” al qual enllacem des de quatre pàgines.

Ens veiem al fòrum!!

3 comments

    • Joan on 19 d'agost de 2009 at 21:36

    Reply

    Gran iniciativa! I qui millor que tots vosaltres per cobrir totes les novetats i “batalletes” del món de GNU/Linux.

    Per cert, l’actual pàgina vostra quedarà tancada?

    • Anna on 20 d'agost de 2009 at 00:35

    Reply

    Carai! Això es va fent realitat, eh!
    Per bons anys!

    • pol on 20 d'agost de 2009 at 13:12

    Reply

    Els blogs de cada comunitat continuaran paral·lelament, ja que col·laborem a la comunitat de maneres lleugerament diferents. Però pel material més permanent, tots per el bé comú!

    Anireu rebent informació a mida que avanci el projecte =)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.