El teu blog de Linux en català

Cobert.cat – Nou projecte per a l'impuls del programari lliure

Amb la intenció de consolidar el moviment per al programari lliure i aconseguir una comunitat encara més robusta, els membres de les pàgines alliberats.cat, epkis.cat, somgnu.cat i pellroja.net hem pensat que unir esforços és la millor solució: per a nosaltres com a administradors i també com a usuaris. Tota la feina derivada d’aquest treball en comú es veurà reflectida en el nou grup d’impuls del programari lliure sota el nom de cobert.cat.

Com a primer pas, a partir d’avui, els fòrums dels 4 webs canvien de lloc. El nou lloc serà www.cobert.cat/forum i serà el fòrum comú d’alliberats.cat, epkis.cat, somgnu.cat i pellroja.net. Podeu accedir-hi a través de l’enllaç “Fòrums”  de sempre.
S’ha agafat com a base el fòrum de SomGNU pel gran nombre de missatges existents fins a aquest moment (uns 15.000!!) i la redirecció s’ha fet de manera que qualsevol enllaç a l’antic fòrum, porta al nou fòrum. Tot i que per ara es manté l’estètica del fòrum de SomGNU, en pocs dies la canviarem, ja que passa a ser un “fòrum comú” al qual enllacem des de quatre pàgines.

Ens veiem al fòrum!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.