El teu blog de Linux en català

Col·lecció de 52 tipus de lletra gratuïts i moderns

Aquells qui us dediqueu al disseny segurament us haureu trobat que molts tipus de lletra que trobeu a l’Internet solen costar un ull de la cara i part de l’altre (més el ronyó). Existeixen molts tipus de lletra que poden complir el propòsit que necessitem i que per obtindre-les no cal passar per caixa. A continuació teniu alguns d’ells.

Podeu veure el llistat complet amb els 52 tipus de lletra gratuïts i moderns al bloc 1stwebdesigner.com. Aneu amb compte amb les llicències ja que alguns dels tipus de lletra del llistat no permeten l’ús comercial i també hi ha d’altres que exigeixen que es comente quina és la font.

modeno-pro-free-high-quality-font-web-design

m-plus-outline-free-high-quality-font-web-design

walkway-free-high-quality-font-web-design

3 comments

  • H on 2 d'agost de 2009 at 14:42

  Reply

  No són lliures.

  Si no es poden utilitzar al treball per guanyar doblers no son lliures.

  No hem de confondre les CC. La mayoría no són lliures. Tan sols CC-SA i CC-By són lliures. Les NC definitivament no ho són.

  Salut i gràcies per l’article.

  • H on 2 d'agost de 2009 at 14:43

  Reply

  Bugreport: Encara que vagin bé els comentaris peten:

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/somgnu.cat/web/wp-content/plugins/useragent-spy/useragent-spy.php:487) in /usr/home/somgnu.cat/web/wp-comments-post.php on line 82

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/somgnu.cat/web/wp-content/plugins/useragent-spy/useragent-spy.php:487) in /usr/home/somgnu.cat/web/wp-comments-post.php on line 83

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/somgnu.cat/web/wp-content/plugins/useragent-spy/useragent-spy.php:487) in /usr/home/somgnu.cat/web/wp-comments-post.php on line 84

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/somgnu.cat/web/wp-content/plugins/useragent-spy/useragent-spy.php:487) in /usr/home/somgnu.cat/web/wp-includes/pluggable.php on line 865

  • Pau on 2 d'agost de 2009 at 16:46

  Reply

  Gràcies pels dos apunts. Culpa meua, només he mirat el títol en anglès i l’he confós: “free” es referia a gratuït en aquest cas. Les llicències NC són una mica xorrada, en fi…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.