El teu blog de Linux en català

Moblin 2.0 beta, increïble

Si us en recordeu, Moblin és una distribució GNU/Linux desenvolupada per Intel per als ultra-portàtils. Una de les característiques per les quals es va fer famosa va ser pel seu temps d’arrencada: uns 5 segons.

Moblin v2.0 Netbook Beta

La versió 2.0 beta que s’acaba de publicar, ens torna a sorprendre amb una interfície renovada i millorada, un canvi radical que aconseguirà segurament molts seguidors. I tenim un vídeo demostració que deixa clares les seues possibilitats:

Si voleu provar-la, podeu descarregar el fitxer img des de la seua pàgina web. Recordeu que aquest tipus d’imatges s’han de passar a un disc usb mitjançant diferents aplicacions (al wiki d’ubuntu teniu una guia que us servirà). Jo no trigaré molt a instal·lar-la al meu Acer Aspire One.

3 comments

  • vix on 22 de maig de 2009 at 00:01

  Reply

  He provat aquesta beta 2.0 amb el meu Acer Aspire One es carrega d’allò més rapid, però no he pogut fer anar el Wifi. Per tot lo altre m’ha semblat un SO molt lleuger.

  • Pau on 22 de maig de 2009 at 06:39

  Reply

  Per què no t’ha funcionat el wifi?. Jo també ho he instal·lat al meu AAO i tot ha funcionat a la perfecció (el wifi és l’icona de dalt més a la dreta, amb una espècie d'”x”).

  • chs on 23 de maig de 2009 at 18:23

  Reply

  simplemente impresionante!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.