El teu blog de Linux en català

Lancelot i Raptor a KDE 4.3

Després de les primeres imatges mostrades del tema Air que portarà KDE 4.3 per defecte, ara toca continuar avançant i mostrar com seran els menús alternatius al Kickoff com són el menú Lancelot o el Raptor.

Certament és una mica angoixant triar menú a KDE4: tots tres presenten característiques molt avançades i són prou atractius. El problema és, però, que en alguns aspectes tots tenen punts importants que millorar. Per exemple, la navegació entre les aplicacions al Kickoff no és gaire fàcil: anar endavant i enrere suposa molt mals de cap (no és complicat, però no es fa tot seguit).

Per altra part, Lancelot funciona molt bé, però als diferents escriptoris on ho he provat, al final sempre es desquadra (ha d’ésser algun error del programa). Per últim, Raptor és el més desconegut per mi i un dels que voldria prestar-li més atenció en un futur. Doncs bé, ací tenim algunes captures de Lancelot i Raptor a KDE 4.3:

1 comment

    • edu on 22 d'abril de 2009 at 00:52

    Reply

    Només pel nom ja prefereixo el kirckoff 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.