El teu blog de Linux en català

Beta de Fedora 11

Ja ha sortit la versió Beta de Fedora 11. Fedora és una de les distribucions més conegudes i utilitzades, i sempre s’ha caracteritzat per proporcionar les últimes versions del programari GNU/Linux. En principi, aquesta Beta estava programada per al dia 24 de març, però el seu llençament es va endarrerir una setmana. Si voleu provar-la, podeu baixar-vos el DVD d’instal·lació a la pàgina de descàrrega de la versio Beta de Fedora.

Podeu trobar les novetats principals d’aquesta versió Beta a les notes de la versió.

Sobretot, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una versió Beta i n’assumiu les possibles conseqüències). Cal tenir molt clar que es tracta encara d’una versió de proves. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seves noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguin molt estables.

En aquesta pàgina podeu trobar el calendari de llençament de Fedora 11. La versió final està prevista per al 26 de Maig.

3 comments

  • guillem on 31 de març de 2009 at 19:58

  Reply

  Mai l’he provada la fedora. Algú que l’utilitzi pot comentar que tal va? Alguna diferència notable entre fedora i ubuntu?

  Salut!

  • xavi on 31 de març de 2009 at 20:36

  Reply

  Stallman fa servir fedora, i no ubuntu. Diferència ramarcable.

  • pol on 31 de març de 2009 at 20:43

  Reply

  Una setmana, que curiós. Un mes em semblaria més raonable, què s’hi devia haver de fer en aquesta setmana? Curiós.

  S’haurà de provar…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.