El teu blog de Linux en català

Recull – 6/3/2009

Aquesta setmana sí que hi ha bones notícies, no sobre trobar feina, que això sembla impossible, però ara ja tenim pis… i ja m’està bé. A més, molt a prop de la Sagrada Família. Bàsicament obrim la porta i entrem a la Sagrada Família i ja després eixim al carrer. M’han comentat que per eixa zona es troba el Michael Collins, que diuen que està molt bé. Dues línies de metro al costat, bicing, bus… L’única pega és que paguem una pasta, tot i que per al pis que és, és barat. Ara ja només em queda trobar feina i després em case… (ja!! no m’ho crec ni jo). En fi, dilluns signem i tindrem pis, nova centraleta de SomGNU.

  • Aljullu on 7 de març de 2009 at 08:57

  Reply

  Ostres, moltes felicitats tant per això del pis com pel casament! Quina i?lusió!

  Pel que fa a la resta de notícies… setmana força ensopida, no?

  • Pau on 7 de març de 2009 at 09:04

  Reply

  Això del casament era conya!!. Home, a part d’això de l’OpenSUSE, la resta no deixa de ser una miqueta… ensopit, com ben dius…

  • PellRoja on 7 de març de 2009 at 11:33

  Reply

  Moltes felicitats. Per sagrada família és un bon lloc, tens aprop marina i glories ( actual 22@ ) que hi han força empreses de tecnologia.

  • guillem on 7 de març de 2009 at 12:55

  Reply

  Felicitats pel pis Pau! La veritat és que un cop trobat és tot un decans 😉

  Pel que comentes del thunderbird jo el faig serivr 🙂

  Sobretot el que m’agrada és l’aspecte visual (sí, ja sé que a l’evolution es pot canviar canviant el tema del gnome) i l’autocompletat de les adreces quan comences a introduir el primer caràcter. Cal dir que no he vist aquesta funcionalitat que considero molt important en l’evolution.

  Salut!

  • Pau on 7 de març de 2009 at 14:57

  Reply

  Sí que és cert que això de l’autocompletat és molt còmode…

  • Hermes on 7 de març de 2009 at 22:05

  Reply

  M’en alegro molt i si vols casar-te, ha, ha, ha, ho pots fer al costat de casa.

  • Rafel on 11 de març de 2009 at 13:13

  Reply

  Doncs jo continue gastant el Thunder, i de fet, l’Evolution l’amague perquè no m’agrada gens. Durant un temps es comentava q ja no hi hauria més versions del Thunder, i em fotia, i quan viu que hi havia v. beta, xe, em va llevar la preocupació de canviar de gestor de correu. Sóc fidel al Thunder perquè la veritat és q té el q demane.
  Salutacions mallorquines des de Win XP.
  Aix el meu ubunter, esperant q aplegue a València i el mime un poquet,hehe.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.