El teu blog de Linux en català

Calendari de publicacions d'Ubuntu 9.10

Encara no s’ha publicat Ubuntu 9.04 (la Jaunty Jackalope) i els d’Ubuntu ja s’han afanyat a preparar el calendari de publicacions de la Karmic Koala (la 9.10). D’aquesta forma, tindrem (tot del 2009, per descomptat):

  • 14 de maig. Publicació de la primera alfa.
  • 11 de juny. Alfa 2.
  • 23 de juliol. Alfa 3.
  • 13 d’agost. Alfa 4.
  • 3 de setembre. Alfa 5.
  • 17 de setembre. Alfa 6.
  • 1 d’octubre. Publicació de la versió beta.
  • 22 d’octubre. Candidata a versió final.
  • 29 d’octubre. Publicació de la versió final.

Els calendaris d’Ubuntu no tenen molt de misteri ja que la numeració de cada nova versió ens diu directament en quin mes de quin any es publicarà. Tot i així, està bé veure quan es publiquen les primeres alfes i betes per anar provant-les.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.