El teu blog de Linux en català

Ballmer: Linux és més perillós que Apple

windows_marketshareLinux s’està convertint en un competidor més fort que Apple per a Microsoft, comenta l’Steve Ballmer recolzant-se en algunes dades gràfiques a una trobada amb els inversors.

En aquest tipus de reunions es fan anàlisis dels plans futurs de l’empresa, la distribució del mercat i d’informació sobre la competència. Les presentacions es fan amb PowerPoint, per descomptat. Quan va arribar el moment de parlar sobre la distribució del mercat dels sistemes operatius i els seus problemes, es va presentar una transparència anomenada Economic effects on home and business PC’s (Efectes econòmics en ordinadors domèstics i d’empreses) a on va exposar quina era la distribució actual del mercat mostrant el percentatge de Windows, Linux i Apple.

El seu comentari en aquest punt va ser el següent:

El líder del mercat és Windows amb llicència legal, el segon lloc és per a Windows sense llicència o còpies il·legals… Per altra part, Linux i Apple han augmentat el seu percentatge d’una o altra manera.

Ballmer es va prendre la competitivitat amb Apple seriosament, però després va remarcar que Ens estem centrant tant en Apple com Linux com a competidors. Crec que la dinàmica amb Linux està canviant d’alguna manera. Després també es va mostrar una altra transparència relativa al mercat dels telèfons mòbils tot comparant Windows Mobile que és tercer després de Symbian i Rim/Blackberry.

En aquest punt va parlar de Google Android i del fet que en un futur es farà comú veure ordinadors amb Android/Linux, a més de als mòbils. Ara veiem més que mai a Google com a competidor de l’escriptori, va concloure.

2 comments

  • Traducción al castellano on 26 de febrer de 2009 at 16:53

  Reply

  [Gracias al usuario durruti de Meneame (http://meneame.net/story/ballmer-linux-sesta-convertint-competidor-mes-fort-apple-per-cat#comment-2)]

  Linux se está convirtiendo en un competidor más fuerte que Apple para Microsoft, comenta Steve Ballmer apoyándose en algunos datos gráficos a un encuentro con los inversores. En este tipo de reuniones se hacen análisis de los planes futuros de la empresa, la distribución del mercado y de información sobre la competencia.

  Las presentaciones se hacen con PowerPoint, desde luego. Cuando llegó el momento de habla sobre la distribución del mercado de los sistemas operativos y sus problemas, se presentó una transparencia denominada Economic effects on home and business PC’s (Efectos económicos en ordenadores domésticos y de empresas) donde expuso cómo era la distribución actual del mercado mostrando el porcentaje de Windows, Linux y Apple. Su comentario en este punto fue el siguiente:

  El líder del mercado es Windows con licencia legal, el segundo lugar es para Windows sin licencia o copias ilegales. Por otra parte, Linux y Apple han aumentado su porcentaje de una u otra manera.

  Ballmer se tomó la competitividad con Apple seriamente, pero después remarcó que se estamos centrando tanto en Apple como Linux como competidores. Creo que la dinámica con Linux está cambiando de alguna manera.

  Después también se mostró otra transparencia relativa al mercado de los teléfonos móviles todo comparando Windows Mobile que es tercero tras Symbian y Rim/Blackberry. En este punto habló de Google Android y del hecho que en un futuro se hará común ver ordenadores con Android/Linux, además de a los móviles. Ahora vemos más que nunca a Google como competidor del escritorio, concluyó.

 1. Reply

  Crec que es el primer cop que vec una noticia en català a meneame sense vots de provocació…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.