El teu blog de Linux en català

La nova finestra d'entrada a Ubuntu Jaunty

Aquells qui estigueu provant l’Ubuntu Jaunty haureu descobert avui (o ahir) que els desenvolupadors d’Ubuntu ja estan començant a canviar algunes coses com la finestra d’entrada (el gdm). Aquest és l’aspecte que té:

nou-ubuntu-gdm

  • Pau on 25 de febrer de 2009 at 15:01

  Reply

  Per cert, no m’agrada… 🙁

  • Slarti on 25 de febrer de 2009 at 15:05

  Reply

  La vaig veure ahir a l’instal·lar JJ. Bé de passada per que tinc entrada automatica. Suposo que es un canvi per a la nova alpha de demà per que l’antiga no hi és si no actualitzes
  A mi ni fu ni fa, ja dic que vaig amb entrada automatica

  • Aljullu on 25 de febrer de 2009 at 21:37

  Reply

  Jo com l’Slarti, vaig amb entrada automàtica i aquesta nova pantalla tampoc no em diu res. La veritat és que no crec que sigui una prioritat la pantalla d’entrada comparat amb la resta de l’aspecte que té l’Ubuntu.

  • Daerun on 26 de febrer de 2009 at 12:29

  Reply

  Doncs a mi em sembla genial, anava sent hora que l’aspecte general de l’Ubuntu deixés de semblar un windows 3.1 i comencés a ser visualment atractiu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.