El teu blog de Linux en català

Minimitza qualsevol programa a la safata del sistema!

Avui us parlaré d’un programa molt interessant per a gnu/linux que permet minimitzar qualsevol programa que tinguis obert (fins i tot l’escriptori!) a la safata del sistema, a l’estil amarok quan el minimitzes.

El programa és diu KDocker, i el seu ús és tant senzill com apretar les tecles alt+F2 i escriure-hi kdocker. Un cop invocat el programa sel·leccionarem la finestra que volguem minimitzar i ja està! Si voleu veure les opcions feu click sobre el l’icona acabada de minimitzar i vosaltres mateixos trieu les opcions que me? us agradin.

Insal·lar-lo com sempre és tan fàcil com anar a una terminal i esciure

sudo apt-get install kdocker

Això ús pot ser molt útil si voleu tenir el client de correu obert però que no us molesti.

kdocker-amb-thunderbird

kdocker-amb-thunderbird


Deixa un comentari

Your email address will not be published.