El teu blog de Linux en català

IE retrocedeix i la resta, endavant

Segons es pot llegir a aquest article a CNET news, l’estudi de NET Applications mostra com l’IE ha retrocedit fins a un 67,55% de quota d’ús, on es pot destacar la caiguda de la versió 6 del navegador, que ha passat d’un 30,63% al 2007 a un 19,21% al mes de gener de 2009.

Aquesta dabaixada, no s’ha vist corresposta amb un augment igual de l’IE 7, que ha passat d’un 44,03 al 47,32%. En el cas del Firefox, una vegada superada la barrera del 20% a les darreres estadístiques publicades, puja fins al 21,53%.

Safari és un dels que més han pujat, arribant al 8,29%, sobretot degut al fet que els ordinadors amb sistema operatiu Apple ja són el 9,93% dels que naveguen per la xarxa.

Per acabar, Chrome es queda amb l’1,12% i Opera es manté amb el 0,7%. Per acabar, us recomanem aquest article que parla sobre el sistema operatiu que fan servir els usuaris que descarreguen el Firefox.

1 comment

    • guillem on 5 de febrer de 2009 at 00:21

    Reply

    Molt bona notícia!

    Tinc ganes de veure que passarà quan el firefox superi l’explorer. No hem d’oblidar que quan l’explorer tenia tota la quota de mercat van estar 5 anys (que en el món dels computadors és molt) sense treure cap nova versió del seu navegador! Quin gran progrès per la societat 😀

Deixa un comentari

Your email address will not be published.