El teu blog de Linux en català

KDE 4.2 en livecd

Tot i que la versió final de KDE 4.2 (planejada per al gener) encara no s’ha publicat, ja és possible anar provant les versions en desenvolupament. L’equip d’OpenSUSE ha alliberat una nova versió del LiveCD KDE Four Live que inclou aquesta versió encara no acabada.

Per descomptat, aquesta versió (KDE 4.1.72) està basada en OpenSUSE i es pot provar a màquines virtuals sense cap mena de problema (algú se’n recorda del passat, quan volíeu provar un livecd d’aquests i havíeu de tindre una partició a banda i a vegades perdre un cd per l’ansietat i ganes de provar la “darrera versió” d’alguna distro?).

L’he estat provant i la veritat és que dóna gust com funciona. Els ginys de l’escriptori han millorat molt i s’han polit moltes coses com el menú kickoff, els panells informatius quan es passa per sobre d’una finestra al panell de tasques, la inclusió d’un giny que és un navegador web, etc. En definitiva, sembla que la cosa avança bé.

Per cert, com a cosa curiosa, a Distrowatch van fer una comparació entre KDE3 i KDE4.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.