El teu blog de Linux en català

Wiz

L’empresa coreana GPH, ha presentat la seva nova consola de videojocs portàtil Wiz. Està basada en una distribució de GNU/Linux, utilitza un processador Arm9 de 533 MHz, té 64 Mb de RAM i 1Gb de memòria flash NAND. A més, porta una entrada per a targetes SD i un connector USB 2.0.

wiz

A part dels jocs que té, pot fer córrer emuladors d’altres consoles tan clàssiques com Atari 2600, NES, Super NES, Sega Genesis, Nintendo64 i moltes més. Porta incorporat el seu propi reproductor de Flash 7.0, cosa que fa que pugui córrer encara més jocs. Incorpora programari per veure imatges, un lector de e-books, un planificador, un micròfon, un reproductor de vídeo MPEG, DivX i Xvid i un reproductor d’audio de formats com Ogg i Mp3.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.