El teu blog de Linux en català

Per a microsoft firefox no és firefox

I que vol dir això?
Millor ensenyo una captura…

microsoft no sap distingir firefox

Primer vaig pensar: no és conscient de que firefox 3.0.3 també és firefox, com que podia veure els correus igualment no li vaig donar importància. Però després vaig veure que a varis blogs que comentaven que només era a linux que passava això, engego la màquina virtual i efectivament…
Després d’anar llegint vaig veure que el problema no només era fer un clic més, sinó que a més no es podien enviar correus ni afegir contactes, no me’n vaig adonar perquè faig servir gmail per a pràcticament tot i a hotmail només miro els missatges que m’envien.

Solució? segons muycomputer ni ha prou en canviar el useragent, però al meu ubuntu ja està posat com indiquen ells i no funciona, així doncs, htomail, encara et faré servir menys que de costum.

He llegit que hi ha distribucions en que si que funciona perfectament, i en debian (a alguns) es soluciona com diuen a muycomputer, estem a la espera de si es soluciona en ubuntu, fedora i a la resta de distribucions d’alguna altra forma (encara que tampoc m’importa massa).

No entenc que els hi costa fer servir els estàndards i deixar-se de tonteries, cada cop ens donen més motius per no fer servir hotmail. Des de sempre que ha funcionat pitjor en firefox, els clients lliures per a msn no poden implantar totes les funcionalitats, els servidors cauen varis cops cada any, posen baners publicitaris insultants… El que de veritat no entenc és el motiu que fa que tothom faci servir el messenger de microsoft

Deixa un comentari

Your email address will not be published.