El teu blog de Linux en català

BMW farà servir programari de codi obert (Android?) als seus cotxes

Com es pot llegir a Barrapunto, es comenta que BMW està desenvolupant una plataforma de codi obert que podria estar basada en Android, i està tractant de convèncer altres fabricants per tal que facen el mateix en lloc de fer servir les solucions privatives.

Empreses com Chrysler, Ford, General Motors i Honda van participar a un esdeveniment al qual les solucions de codi obert per a l’automoció van tindre tot el protagonisme. Convergence 2008 reuní fa uns dies uns quants dels gegants de l’automoció per tal de tractar temes com el de les solucions implementades per gestionar l’electrònica dels cotxes.

Allà BMW afirmà que els següents cinc – set ants tindrà 200.000 cotxes funcionant sota una solució basada en una plataforma de codi obert. Segons això, i si el realment es fa servir una modificació d’Android, aquesta plataforma podria ser també lliure (tot i que no completament).

2 comments

  • PellRoja on 27 d'octubre de 2008 at 19:55

  Reply

  I cada cop sóm més 🙂

  • Pauet on 28 d'octubre de 2008 at 23:24

  Reply

  Bona noticia que dins d’una industria important com és la del automòbil hi hagi aquestes iniciatives.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.