El teu blog de Linux en català

Avui podeu descarregar CrossOver de forma gratuïta

CrossOver Office és una aplicació que fa servir wine amb algunes modificacions de forma que permet instal·lar programes de Windows com el MS Office o d’altres que directament amb wine seria molt complicat instal·lar-les.

Desgraciadament, CrossOver Office no és gratuït, però s’ha anunciat que avui 28 d’octubre, tots aquells qui descarreguen la darrera versió obtindran un número de sèrie amb validesa per un any sencer. Sens dubte és una bona oferta (tot i així, ja es podia provar una versió de prova de 30 dies).

Així que ja podeu visitar la seua pàgina web i anar a le secció de descàrregues (suposadament allà obtindreu el número de sèrie, segons diuen ells, només visitant la pàgina ja l’obteniu). Amb la darrera versió de CrossOver Office ja és possible instal·lar MS Office 2007, Photoshop CS2, iTunes, etc., a més, també es poden instal·lar un bon grapat de jocs.

[Actualització] El servidor continua caigut. Han activat un servei alternatiu mitjançant el qual, a partir d’un formulari, podem demanar el serial i descarregar la darrera versió de CrossOver Office.

3 comments

  • Felip on 28 d'octubre de 2008 at 09:07

  Reply

  Gràcies per la informació! M’anirà perfecte pel meu nou intent de migrar a GNU/Linux aprofitant l’Ubuntu 8.10.

  • kirtash on 28 d'octubre de 2008 at 18:57

  Reply

  He llegit iTunes? Home, un any podent posar música a l’iPod, sembla massa bo!

  • Pau on 28 d'octubre de 2008 at 19:46

  Reply

  Sip, iTunes. Tot i així, no sé si d’aquesta forma et funcionarà. Prova-ho!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.