El teu blog de Linux en català

Noves versions de GNASH ·$!·$· FLASH 10

Tot i que GNASH millora contínuament, encara li queda camí per arribar a una compatibilitat acceptable amb Adobe Flash. És una llàstima, però les coses són així. De totes maneres, l’FSF treballa incansablement en el seu desenvolupament i, després de la documentació que es va alliberar no fa molt, esperem poder tindre l’alternativa lliure preparada en pocs mesos (?).

http://www.getgnash.org/Gnash_Header.png

Doncs bé, la nova versió de GNASH, la 0.8.4 ja ha estat publicada i sembla que les millores són substancials quant a la reproducció de vídeo en format flv; a més, han creat el suport per a la implementació de paquets XPI per al Firefox.

Quant a l’Adobe Flash Player, s’ha publicat la versió 10 amb unes quantes novetats, sobretot s’ha millorat el suport i rendiment a GNU/Linux. Ja es pot descarregar en format tgz, rpm i deb.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.