El teu blog de Linux en català

Tenim novetats

Com sempre epkis.cat va millorant tots els seus serveis, faré un petit resum del que hem incorporat últimament.

Hem millorat el sistema d’usuaris per a que un cop s’hagi entrat, no s’hagi de posar més la contrasenya, el teu nom d’usuari i contrasenya serà desat en una cookie per estalviar-te el pas d’iniciar sessió.
Hem actualitzat els fòrums millorant la plantilla i afegint algunes funcions, ara és més fàcil veure quins són els últims missatges i els temes on hem participat, a més s’integra una mica més amb el sistema d’usuaris de forma que des dels perfils es poden veure els missatges de l’usuari en qüestió.
Ja fa un temps que els usuaris registrats poden rebre per correu electrònic els articles que publiquem per a que no calgui que revisin la web cada dia, també disposem de feeds RSS tant de articles com de fòrums per tal de que els visitants sempre puguin estar atents del que passa a epkis.cat.
Ara en els articles hi ha la opció de posar-los a diferents sistemes de noticies per a compartir-los amb els coneguts i també una llista de termes relacionat amb l’article per a poder cercar ràpidament articles que parlin del mateix.
I la nostra última novetat és el nostre sistema de puntuacions amb el qual s’assigna una puntuació a cada usuari segons les seves activitats en la web, tenen més puntuació els que participen en els fòrums, en les enquestes, o recomanen per correu electrònic la lectura o el registre a la nostra web. Amb el temps s’aniran incorporant més opcions que cada usuari haurà d’anar descobrint.

Recordeu que registrant-vos a epkis.cat estareu en contacte amb gent amb experiència a la que preguntar dubtes o explicar-li batalletes, no us sembli que en sabeu massa poc i no dubteu mai en preguntar el que sigui encara que sembli una tonteria, tots vam ser novells algun dia…
Si teniu algun problema per a registrar-vos podeu contactar amb mi a info@epkis.cat

Deixa un comentari

Your email address will not be published.