El teu blog de Linux en català

Captures d'Amarok 2 beta2

L’altre dia fèiem un xicotet apunt sobre la publicació de la segona beta d’Amarok 2. Us vaig comentar que durant el darrer any, la il·lusió ha anat desapareixent degut al lent desenvolupament i a la publicació d’alternatives com Songbird.

El desenvolupament d’Amarok 2 ja dura més d’un any (ací teniu el primer fil del fòrum on vam parlar, al setembre de l’any passat). Cal dir que Songbird també porta un bon temps de desenvolupament, però les versions que han anat eixint han aconseguit arribar a més gent que no pas l’amarok (supose que serà perquè algú va fer una donació d’1 milió d’euros…).

En fi, Amarok 2 beta 2 ja és una realitat. Entre els canvis i novetats caldria destacar el canvi de la base de dades per defecte (ara és MySQL), millora dels suports per a scripts (tot i que els de la versió 1.x no funcionaran sobre Amarok 2), i altres ajudes a la reproducció com atura després de reproduir aquesta cançó, crossfading, visualitzacions i equalitzadors, col·leccions dinàmiques, suport per a fitxers cue, etc.

Si voleu instal·lar-lo, mireu aquest article que vam escriure fa unes setmanes (els repositoris funcionen perfectament).

I ací les captures:

1 comment

    • CarlesMayol on 15 d'octubre de 2008 at 09:13

    Reply

    Quines ganes de que surti la versió estable ja! 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.