El teu blog de Linux en català

10 anys de Softcatalà

Sembla que aquest any s’ha posat tothom d’acord, GNU 25 anys, TV3 25 anys, Google 10 anys i Softcatalà 10 anys.

Per celebrar els 10 anys de Softcatalà es celebraran diversos actes al Museu d’Història de Catalunya a partir de les 19:00. Aquí teniu.

Agenda

  • 19.00h Benvinguda al museu i l’esdeveniment per Agustí Alcoberro (director del Museu d’Història de Catalunya) i Marc Belzunces (Softcatalà).
  • 19.15h Jordi Bosch (Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat). Llengua, TIC i administració pública.
  • 19.30h Assumpció Maresma (Vilaweb). Oportunitats del català als nous formats a les TIC.
  • 19.45h Òscar del Pozo Triscon (Google). Futur de les aplicacions a Internet per llengües minoritàries i de la visió de Google.
  • 20.00h Jordi Mas (Softcatalà). Reptes de futur per a Softcatalà.
  • 20.15h Comença la festa al Bar del terrat.

Hi haurà una visita guiada a part de l’exposició permanent del Museu d’Història de Catalunya des de les 18.00h fins les 18.45h. La visita començarà a l’Edat Mitjana i arribarà fins l’actualitat. Per poder accedir a aquesta visita caldrà abonar els 4 euros d’entrada al Museu. Els que desitgeu per la visita, cal que esteu puntualment a les 18.00h a l’entrada del museu.

També hi haurà xerrades des de les 19.00h fins les 20.30h i la festa continuarà a la terrassa del Museu on hi haurà un piscolabis. Actualitzarem l’agenda tant aviat la tinguem tancada.

Enllaços

Contacte

Si teniu cap dubte podeu posar-vos en contacte amb softcatalà a través de l’adreça info@softcatala.org

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.